Wartti

Vain vartti aikaasi

Kotisivut edullisesti ja vaivattomasti!
Meiltä myös graafiset palvelut!

Muokkaa sivujasi:

Syötä alla oleviin kenttiin lähettämämme asiakasnumero ja salasana.

Ongelmia Internet Explorer 11:n kanssa? Lue tämä ohje

Etsi näiltä sivuilta:

Vain vartti aikaasi

Wartti-sivujen työstäminen ei syö yrityksenne tai yhdistyksenne henkilöstön aikaa juuri lainkaan, vaan usein sivujenne luomiseen tarvittavat esijärjestelyt hoituvat jopa vartissa puhelimitse. Käsittelemme kaiken sivuja varten toimittamanne materiaalin nettikelpoiseen muotoon - tarvittaessa jopa video- tai äänitiedostot - ja kokoamme ne nettisivuiksi toiveidenne mukaisesti jaoteltuna.

Avaimet käteen -pakettimme sisältää kaiken tarvittavan, eli itse kotisivut imagoonne sopivalla graafisella ilmeellä, web-hotellin/hosting-palvelun (sivujen fyysinen säilytyspaikka), domainin (sivujen osoite netissä), statistiikan (tarkka kävijäseuranta helppolukuisine tilastoineen), päivityspalvelun tai päivitystyökalun sekä tarvittaessa halutun määrän sähköpostilaatikoita. Jos em. käsitteet ovat vieraita, voit tutustua niihin sanastosivulla.

Ellei yrityksellänne vielä ole näyttävää ja helposti tunnistettavaa logoa, sellainenkin järjestyy kauttamme. Ja hinnat eivät päätä huimaa!

Tarjouksen voitte pyytää yhteydenottolomakkeella.

Alhaiset kustannukset

Tehokkaan tuotantojärjestelmämme avulla olemme pystyneet minimoimaan palveluidemme hinnat sellaiselle tasolle, että kenellä tahansa on niihin varaa, eikä laadusta tai luotettavuudesta silti tingitä. Kaikki työ tehdään Suomessa, ja myös tehokkaat ja varmatoimiset palvelintietokoneemme sijaitsevat Suomessa. Olemme toimineet alalla jo yli kymmenen vuotta, joten voitte huoletta luottaa palveluidemme jatkuvuuteen.

Kasvunvaraa piisaa

Pakettimme suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti, koska joillekin riittää muutama sivu, kun taas toiset tarvitsevat enemmän. Lisäsivuja on mahdollista tilata jälkikäteenkin. Tarpeidenne kasvaessa Wartti-sivujenne oheen voidaan myös rakentaa lisäpalveluita, kuten vaikkapa vieraskirja, kuvagalleria, keskustelupalsta (esim. lisenssivapaa phpBB), blogi (esim. lisenssivapaa WordPress) tai kokonainen nettikauppa tuotekuvastoineen ja ostoskoreineen. Osa sivuista voidaan myös suojata salasanan taakse, ja noita suojattuja sivuja voi siten käyttää vaikkapa yrityksen sisäiseen tiedottamiseen tai informaation tarjoamiseen valituille asiakkaillenne tai yhteistyökumppaneillenne.

Jos tarpeenne nettipalveluiden osalta ovat niin laajat tai erikoiset, ettei Wartti-paketti riitäkään täyttämään niitä kaikkia, Hi-Vision Oy suunnittelee ja toteuttaa tarvittaessa myös alusta asti räätälöityjä järjestelmiä, joissa periaatteessa vain mielikuvitus on rajana.

© 2011-2024 Hi-Vision Oy