Wartti

Vain vartti aikaasi

Kotisivut edullisesti ja vaivattomasti!
Meiltä myös graafiset palvelut!

Muokkaa sivujasi:

Syötä alla oleviin kenttiin lähettämämme asiakasnumero ja salasana.

Ongelmia Internet Explorer 11:n kanssa? Lue tämä ohje

Etsi näiltä sivuilta:

Wartti-editori on jouduttu poistamaan käytöstä toistaiseksi

Microsoft on poistanut Internet Explorer -selaimen lopullisesti käytöstä, joten sillä ei voi enää käyttää editoria sivustojen muokkaamiseen. Toistaiseksi sivustoja on siis päivitettävä käsipelillä, joten toimittakaa muutokset materiaaleineen sähköpostitse osoitteeseen . Muistakaa mainita asiakasnumero.

Toisin kuin Microsoftin tiedotteessa väitetään, uusin Edge-selain ei osaa matkia Internet Exploreria tarpeeksi hyvin, jotta editori toimisi siinä.

Tutkimme, olisiko editoria vielä mahdollista muokata niin, että sen saisi toimimaan Edgellä. Järjestelmä on elinkaarensa lopussa ja käyttäjiä enää hyvin vähän, joten kovin suuria muutoksia emme kuitenkaan enää ryhdy toteuttamaan, koska meillä on tarjolla uudempia ja monipuolisempia työkaluja modernien sivustojen hallinnointiin. Wartti-asiakkaidemme olisikin jo korkea aika uudistuttaa sivustonsa edustavammiksi ja nykyaikaisiksi, jotta ne toimivat paremmin mobiililaitteilla ja pystyvät hyödyntämään uusimman teknologian mahdollisuuksia. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous uudistuksesta.

© 2011-2022 Hi-Vision Oy